LeegstandBemiddeling.nl

LeegstandBemiddeling.nl is een landelijk opererende bemiddelaar en beheerder van particulier en zakelijk vastgoed, of het nu gaat om een studentenkamer, appartement, garage of kantoorruimte. Wij hebben als doelstelling de verhuurders en de huurders zo snel mogelijk van dienst te zijn, zodat verhuurders leegstand voorkomen en huurders snel de gewenste huisvesting kunnen betrekken. Het tijdelijk verhuren van leegstaande panden: het is mogelijk op basis van de Leegstandwet.

Gratis aanbod bekijken

Vooraf inschrijven en vooraf betalen is bij ons niet nodig. U kunt op onze website altijd vrijblijvend het complete aanbod bekijken. Heeft u interesse in een van de door ons aangeboden objecten? Neemt u dan contact met ons op via 06 - 5118 42 00.

Onderdeel van Bo Ad B.V.

Bo Ad b.v. is de betrouwbare partner in het complete bouwproces. Al vele jaren zijn wij actief op het gebied van bouwbegeleiding, advisering, tekenwerk, calculaties en alle overige voorkomende werkzaamheden tijdens het complete bouwproces.

Pandeigenaar

Bij leegstand liggen verloedering en verwaarlozing op de loer en is er kans op vandalisme. Wij lossen leegstand op door te bemiddelen in bewoners/bedrijven die ruimte zoeken. Wij staan bekend als een sociaal betrokken huisvester.